Frequently Asked Questions

Hoe lang duurt het voordat ik de bestelling mag ontvangen?

De bestelling zal in Nederland binnen 2 werkdagen bij u worden geleverd.

Kan ik een product van de bestelling ruilen?

U kunt het product binnen 2 weken na uw aankoop ruilen voor een ander product naar keuze (naar keuze). Hiervoor dient u het product terug te sturen naar

The Gear Company BV

Papendorpseweg 99

3528 BJ UTRECHT

Gelieve het bestelnummer en de maat te vermelden die u zou willen ontvangen. Na ontvangst van het product, zal de nieuwe product binnen 5 werkdagen in Nederland bij u worden geleverd.

Kan ik de bestelling volledig retourneren en mijn aankoop bedrag teruggestort krijgen?

U kunt de bestelling (in goede staat) binnnen 2 weken retourneren met het verzoek om het aankoop bedrag terug gestort te krijgen. Het aankoop bedrag wordt dan terug gestort op het bankrekening nummer waarvan de bestelling is betaald.

Ik woon in het buitenland, kan ik daar ook mijn hooded sweater ontvangen?

U kunt de bestelling ook in het buitenland ontvangen. De verzendkosten en levertijd zijn afhankelijk van het land waar u de bestelling wilt ontvangen.

Kan ik producten op rekening bestellen als medewerker van de Radboud Universiteit?

Medewerkers kunnen producten op rekening bestellen met vermelding van het kostenplaatsnummer, indien deze bestemd zijn voor interne doeleinden van de Radboud Universiteit. Hiervoor dient u te kiezen voor de optie betaling achteraf in de check out. In het invul scherm dient u het kostenplaatsnummer te vermelden. 

Copyright © 2020-The Gear Company BV, Inc. All rights reserved.